Головна  →  Новини  →  5 лютого 2014

Дошкільні навчальні заклади під контролем голови району

Дошкільні навчальні заклади під контролем голови району

Під час підготовки закладів до нового 2013-2014 навчального року дошкільний навчальний заклад  № 255 Солом’янського району було включено в міську програму по заміні вікон на металопластикові. В закладі було замінено вікон на суму 482 тис. грн. Роботу розпочато своєчасно та завершено в червні.

4 лютого голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації  Максим Луцький  з метою перевірки матеріально-технічної бази та ознайомлення з організацією навчально-виховного процесу, відвідав дошкільний навчальний заклад №255.  

Керівник району пересвідчився у належному стані нових вікон дитячого садка, вивчив нагальні питання функціонування закладу, перевірив роботу опалювальної системи та поспілкувався з батьками вихованців садочка.  

У дошкільному навчальному закладі №255 санаторного типу для дітей з хронічними неспецифічними захворюваннями органів дихання створені усі необхідні умови не лише для навчання, але й оздоровлення дітей, зокрема функціонує фізіотерапевтичний блок.

Максим Луцький разом із батьками обговорив шляхи розвитку навчального закладу, зміцнення його матеріально-технічної бази та відповів на питання усіх присутніх.

Нагадаємо, під час формування міських програм із підготовки навчальних закладів до нового 2014-2015 навчальних років  у дошкільному навчальному закладі  №255 заплановано відновлення 2-х групових приміщень на суму 2520 тис. грн. та придбання  обладнання на суму 310 тис. грн.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена