Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2017

Починається голосування за подані проекти в рамках Громадського бюджету-2

Починається голосування за подані проекти в рамках Громадського бюджету-2

30 вересня 2017 року, починається голосування за подані проекти в рамках Громадського бюджету-2, які реалізовуватимуть за рахунок міського бюджету наступного року. Голосування триватиме до 30 жовтня 2017. Про це повідомили у міській робочій групі з питань громадського бюджету.

За словами радника першого заступника голови КМДА Сергія Лобойка, до голосування допущено 564 проекти.

«У Громадському бюджеті-2 ми запровадили розподіл проектів на великі та малі. Також була сформована громадська бюджетна комісія, яка стала «громадським судом присяжних». Вона сформована електронним голосуванням киян і складається виключно з громадських об’єднань», – запевнив Сергій Лобойко.

Він також зазначив, що до реалізації Громадського бюджету-2 долучилися державні банки «Ощадбанк» та «Приватбанк», у результаті чого вирішується питання участі в електронному голосуванні усіх охочих киян.

Голосування за проекти відбувається виключно в електронний спосіб, що дозволяє гарантувати чесність результатів. Кожен з киян має 5 голосів, якими може скористатися у будь-який з можливих способів. Відеоінструкція, як зареєструватися в системі «Громадський бюджет», доступна на офіційному Youtube-каналі КДМА.

Нагадаємо, що проголосувати за проекти Громадського бюджету можна за посиланням. Також можна долучитись до групи авторів: «Громадський бюджет Києва: спільно» у мережі Facebook.

Джерело: http://kievcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена