Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2013

Максим Луцький: «Допомагати людям похилого віку – обов’язок кожного з нас»

Максим Луцький: «Допомагати людям похилого віку – обов’язок кожного з нас»

1 жовтня держава відзначає День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку. Ця подія покликана звернути увагу людства на потреби старшого покоління. В Україні, де кожен п'ятий житель - особа похилого віку - підтримка людей старшого покоління становить один з пріоритетів діяльності влади.

Як зазначив Президент України Віктор Янукович у своєму привітанні, до Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку: «Реалізація у нинішньому році соціальних ініціатив та програм вже дала змогу підвищити пенсії мільйонам людей похилого віку, інвалідам війни та учасникам бойових дій, грошові допомоги ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань, страхові виплати потерпілим на виробництві. Також удосконалено порядок отримання житлових субсидій та забезпечення санаторно-курортним лікуванням наших заслужених громадян. Влада й надалі буде проводити послідовну політику щодо підвищення стандартів життя представників старшого покоління. Це наш святий обов’язок!»

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький завітав до Територіального центру соціального обслуговування населення та привітав усіх підопічних зі святом.

«Сьогодні – ви приклад для наслідування сучасної молоді, своїх нащадків. Повага та шана до власних батьків, дідусів та бабусь є головним обов’язком кого з нас. Від усієї Солом’янської адміністрації та особисто від мене, я хочу подякувати Вам наші дорогі ветерани, за Вашу працю та не легкий життєвий шлях. Бажаю Вам міцного здоров’я та добробуту», - зауважив очільник району.

Максим Луцький також підкреслив, що проблеми людей похилого віку мають бути спільними проблемами усього народу. Керівник району пообіцяв робити усе можливе аби сприяти вирішенню соціальних проблем старшого покоління.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена