Головна  →  Новини  →  19 грудня 2017

Максим Шкуро: «У Солом’янському районі розпочали будівництво школи на просп. Відрадному та дитячого садка на бульв. Гавела»

Максим Шкуро: «У Солом’янському районі розпочали будівництво школи на просп. Відрадному та дитячого садка на бульв. Гавела»

У Солом’янському районі розпочали будівництво школи на просп. Відрадному, 36В та дитячого садка на бульв. Вацлава Гавела, 81А.

«Понад двадцять років діти школи № 22 навчалися в приміщенні дитячого садочка на просп. Відрадному, 36В. Ще в 1998 році я організовував мітинг вчителів перед мерією з вимогою побудувати школу. Жодна влада не зробила нічого для цих школярів. І от нарешті я маю можливість побудувати для дітей свого рідного Відрадного нову школу, за яку ми боролися 20 років. Уже ідуть масштабні роботи − знесли стару будівлю, викопали котлован і заливаємо фундамент.  Школа буде збудована із застосуванням найсучасніших технологій і розрахована на 640 дітей. Ця школа на Відрадному стане найкращою в Україні», − зазначив голова Солом’янської РДА Максим Шкуро.

У проекті заплановано два основні входи до будівлі, обладнані пандусами, навчальні кабінети, гардеробні, медичні та технічні приміщення, санвузли, спортивну залу з роздягальнями, залу хореографії, кабінети образотворчого мистецтва та праці з підсобними приміщеннями, читальну залу з абонементом і книгосховищем, актову залу з фойє. Будівля буде обладнана двома ліфтами. Для школи запроектовано індивідуальний теплопункт.

КП «Житлоінвестбуд-УКБ» розпочало підготовчі роботи для будівництва дитячого навчального закладу на бульв. Гавела, 81А. Ділянку під будівництво садка виділено ще в 1982 році. Було зведено частину будівлі, але через відсутність фінансування роботи припинили. Проектом передбачено будівництво 3-поверхової будівлі дитячого закладу. Потужність садка – 260 місць. У будівлі буде облаштовано зали для музичних і фізкультурних занять, басейн, харчоблок, пральня, медичний блок.

«Крім того, вже отримали експертний висновок проекту реконструкції дитячого садка на вул. Генерала Тупікова, 27, де раніше розташовувалася гімназія «Ерудит», і вже в 2018 році розпочнуться роботи. Після отримання висновку державної експертизи проекту на просп. Повітрофлотському, 40А розпочнеться будівництво ще одного дитсадка. Тобто у 2018 році в районі будуватимемо три дитсадки і школу», − підсумував голова Солом’янської РДА Максим Шкуро.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена