Головна  →  Новини  →  25 квітня 2018

Максим Шкуро взяв участь у відкритті пам’ятника загиблому Герою Мирославу Мислі

Максим Шкуро взяв участь у відкритті пам’ятника загиблому Герою Мирославу Мислі

21 квітня на вул. Смоленській, 17 відкрили пам’ятник Мирославу Мислі, бійцю АТО, який загинув на Луганщині в 2016 році. Облаштований  сквер також названо на честь загиблого Героя.

Участь у відкритті пам’ятника взяли Київський міський голова Віталій Кличко, голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро,  народні депутати та депутати Київради, родичі та побратими загиблого, представники політичних і громадських об’єднань, мешканці району.

Віталій Кличко зауважив, що українці мають пам’ятати відвагу Мирослава та тисяч інших хлопців, які віддали свої життя у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

«В одному з інтерв’ю Мирослав сказав одну фразу, яка говорить про все «воюю за те, щоб в Україні все змінилося на краще». Тому кожен з нас має робити все для таких змін», − зазначив Максим Шкуро на відкритті пам’ятника.

Мирослав Мисла був істориком за фахом. З перших днів війни вирушив на Схід добровольцем захищати Україну. Спочатку у складі батальйону МВС особливого призначення «Січ». У травні-серпні 2016-го проходив курси військової підготовки у Національній академії сухопутних військ. Після їх закінчення повернувся в зону бойових дій, де зайняв посаду командира роти, що входила до складу 8-ї роти 3-го механізованого батальйону 93-ї ОМБр. Загинув у віці 24 роки 2 жовтня 2016 року поблизу села Кримське Луганської області під час мінометного обстрілу.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена