Головна  →  Новини  →  28 серпня 2018

Майданчик правоосвіти в ЦРБ імені Ф. Достоєвського

Майданчик правоосвіти в ЦРБ імені Ф. Достоєвського

У сучасному мегаполісі є безліч джерел інформації, але далеко не всі люди вміють знайти потрібну для себе, і далеко не кожен вміє цією інформацією правильно скористатися. Особливо це стосується людей старшого віку, коли йде мова про правові та юридичні питання.

І тут на допомогу приходять бібліотеки - місця, де можна отримати будь-яку інформацію і де навчають, як нею користуватись.

2-го і 4-го четверга кожного місяця в Центральній районній бібліотеці імені Ф. Достоєвського проходять тематичні лекції юридичного спрямування, на постійній основі діє «Правничий хаб для людей старшого віку» -  майданчик правоосвіти, де проходять безкоштовні правничі тренінги для підвищення правової спроможності киян, які досягли поважного віку.

Організований проект у партнерстві з Четвертим центром надання безоплатної правової допомоги відповідно до реалізації Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

У серпні відбувся семінар: «Насильство в сім’ї: мовчати не можна - протидіяти?». Розглядались теми взаємовідносин між людьми: що робити, коли ви зіштовхнулися з проявами домашнього насильства; як протидіяти психологічному, економічному та фізичному насильству; куди і як звертатися щоб отримати допомогу. Присутні отримали відповіді на ці та інші питання, почули чіткі, зрозумілі поради, як діяти, коли твої права порушують.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена