Головна  →  Новини  →  14 грудня 2018

Голова Солом’янського району Ігор Довбань взяв участь у засіданні Громадської ради

Голова Солом’янського району Ігор Довбань взяв участь у засіданні Громадської ради

14 грудня голова Солом’янського району Ігор Довбань взяв участь у засіданні Громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації.

Засідання пройшло за участі голови Громадської ради Дмитра Оніщенка, заступника голови Солом’янської райдержадміністрації Олени Горпинченко, начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Андрія Сидорчука, виконувача обов’язків голови Солом’янської районної організації Товариства Червоного Хреста Інни Короленко, членів Громадської ради, працівників відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації та громадськості району.

Під час засідання голова району наголосив, що Громадська рада є ефективним органом комунікації громадськості і влади та закцентував увагу на важливості злагодженої та продуктивної співпраці між представниками інститутів громадського суспільства та державним органом влади у вирішенні актуальних питань життєдіяльності району.

Ігор Довбань зазначив, що у державному органі не може бути ніякої мети, ніякого завдання без громадськості, і що мета, задля якої працює орган державної влади – це надання якісних послуг у всіх сферах життя своїм громадянам. «Участь представників громадськості в управлінні державними справами є яскравим прикладом розвиненої демократії та демократичних ініціатив».

За активну сумлінну та наполегливу працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування, голова Солом’янської райдержадміністрації Ігор Довбань, за дорученням мера Києва Віталія Кличка, вручив Подяки Київського міського голови та Грамоти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації представникам інститутів громадянського суспільства Солом’янського району міста Києва.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена