Головна  →  Новини  →  19 грудня 2018

Голова району Ігор Довбань привітав маленьких вихованців з Днем Святого Миколая

Голова району Ігор Довбань привітав маленьких вихованців з Днем Святого Миколая

19 грудня, у День Святого Миколая, у Територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва за адресою: бульв. Вацлава Гавела, 83 А, за підтримки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, відбувся святковий захід для дітей з особливими потребами. 

На свято завітали почесні гості: помічник народного депутата України Дмитра Андрієвського Руслан Кисіль, голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Довбань, заступник голови Олена Горпинченко та настоятель парафії, голова парафіяльної ради релігійної організації «Парафія Святого Іоанна Хрестителя Православної церкви України» Павло Стародуб.

З вітальним словом  до дітей та їхніх вихователів звернувся голова району Ігор Довбань: «У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, наші діти з нетерпінням чекають пробудження, а черевички наповнюються подарунками. Нехай це свято наповнить Ваш дім щастям, теплом і любов’ю, а Ваше життя зробить яскравим! У День Святого Миколая від чистого серця бажаю радості і добрих посмішок близьких, світлої надії душі і вірної удачі, казкових чудес і чарівних моментів, безсумнівного щастя на шляху і щирої любові».

Вихованці Київської дитячої музичної школи № 14 імені Д. Кабалевського подарували присутнім святковий настрій. Всі учасники святкового дійства отримали солодкі подарунки та яскраві враження на весь наступний рік. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена