Головна  →  Новини  →  3 січня 2019

Керівник адміністрації Ігор Довбань привітав перших мешканців Солом’янського району

Керівник адміністрації Ігор Довбань привітав перших мешканців Солом’янського району

Двох дівчаток, які народилися в перші хвилини Нового року, привітали сьогодні в Київському міському пологовому будинку № 5.

Першою народилася Ангеліна в 00 год. 01 хв., маленька мешканка Солом’янського району. Загалом у новорічну ніч в цьому пологовому будинку народилося п’ятеро дівчаток.

«Сьогодні в Солом’янському районі започаткували нову традицію, яку обов’язково продовжуватимемо − вітати мам і малюків, які стали першими мешканцями району.  Адже це справжній новорічний подарунок і диво.  Саме в нашому районі за минулий рік народилося найбільше малюків − 4 422.  І найбільший приріст населення у місті Києві – майже 13 % також у нашому районі», − зазначив голова Солом’янської  адміністрації Ігор Довбань.

Ігор Довбань разом з керівником Асоціації малого та середнього бізнесу Солом’янського району Ростиславом Ручко подарували мамам коляску, заколисуючий центр і пам’ятні грамоти про День народження доньок у новорічну ніч.

За словами виконувача обов’язків головного лікаря Київського міського пологового будинку № 5  Дмитра Говсєєва, в пологовому будинку проходить  найбільша кількість пологів у Києві. У минулому році народилося 122 двійні та три трійні. Саме тут працює єдине серед пологових будинків міста Києва відділення екстрагенітальної патології,  де народжують жінки із складними хворобами.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена