Головна  →  Новини  →  14 січня 2019

Керівник Солом’янської РДА Ігор Довбань зустрівся з керівниками ОСНів, які представляють інтереси мешканців Жулян

Керівник Солом’янської РДА Ігор Довбань зустрівся з керівниками ОСНів, які представляють інтереси мешканців Жулян

Днями керівник Солом’янської адміністрації Ігор Довбань зустрівся з керівниками органів самоорганізації населення, які представляють інтереси мешканців Жулян.

Комітет мікрорайону «Жуляни» об’єднує понад 8 тисяч мешканців мікрорайону та є одним з найбільших у Солом’янському районі. Його керівник Надія Овчарук окреслила ключові проблеми: ремонт парку відпочинку, очищення річки, відсутність каналізації в дитячому садочку, благоустрій приватного сектору. Також у Жулянах працює ще один ОСН «Комітет мікрорайону «Щастя», який створено навесні 2018 року. Серед невирішених питань – реєстрація мешканців, освітлення вулиць, ремонт доріг, відсутність місць для відпочинку та дитячих і спортивних майданчиків.

«На території Солом’янського району працює 21 орган самоорганізації населення, який об’єднує майже 64 тисячі мешканців району. Це потужний та дієвий інструмент для вирішення проблем жителів окремих мікрорайонів. Діалог з органами самоорганізації населення дозволить визначити першочергові проблеми та виробити спільний механізм для їх вирішення», − зазначив керівник Солом’янського району Ігор Довбань.

У Програмі соціального і економічного розвитку міста Києва на 2019 рік передбачено виділення коштів на проведення робіт поточного та середнього ремонту дорожнього покриття на вул. Шкільній, Сергія Колоса, вул. Совській. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена