Головна  →  Новини  →  18 січня 2019

Голова району Ігор Довбань з мером міста Києва Віталієм Кличком відвідали Дитячу клінічну лікарню №4, де було проведено термосанацію корпусу стаціонару та ремонт приміщень поліклініки

Голова району Ігор Довбань з мером міста Києва Віталієм Кличком  відвідали Дитячу клінічну лікарню №4, де було проведено термосанацію корпусу стаціонару та ремонт приміщень поліклініки

16 січня 2019 року мер Києва Віталій Кличко разом з головою Солом’янської РДА Ігорем Довбанем відвідали Дитячу клінічну лікарню № 4, що за адресою: просп. Комарова, 3, де було проведено термосанацію корпусу стаціонару та ремонт приміщень поліклініки.

Одне з головних завдань столичної влади зробити все, аби кияни отримували ефективне лікування в комфортних умовах. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції лікарні, де відбулася повна термосанація корпусу стаціонару та капітальний ремонт приміщень в поліклініці. У поліклініці відремонтували також два басейни, які не працювали 15 років і більше 100 дітей на добу зможуть проходити курс лікувального плавання у цих басейнах.

Дитяча клінічна лікарня № 4 обслуговує Солом`янський, Святошинський, Голосіївський, Шевченківський райони. Минулого року 210 тисяч дітей отримали в ньому необхідну медичну допомогу.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена