Головна  →  Новини  →  22 січня 2019

У Солом’янському районі відзначили День Соборності України

У Солом’янському районі відзначили День Соборності України

Сьогодні у Солом’янському  районі відзначили День Соборності України. 
Для підняття патріотичного духу відвідувачів Центру надання адміністративних послуг до Солом’янської адміністрації завітали з флеш-мобом «Україна єдина» учні Технічного ліцею НТУУ «КПІ» м. Києва.
Учасники культурно-мистецького дійства у вишиванках створили фігуру у вигляді серця, тримаючи в руках аркуші з назвами міст України, як символ єдності та неподільності українського народу та земель; спільно із присутніми виконали Гімн України. 
Також до Дня Соборності України вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Солом'янського району, Палацу дитячої та юнацької творчості Солом`янського району, Київської дитячої школи мистецтв № 1 та  Київської дитячої художньої школи № 1 у холлі адміністрації презентували виставку своїх художніх робіт.

22 січня щорічно український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії — День Соборності, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, об'єднання в єдину державу. З того дня незалежність України означає її самостійність і соборність.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена