Головна  →  Новини  →  1 лютого 2019

У Солом’янській РДА проведено нараду з питань Громадського бюджету - 3

У Солом’янській РДА проведено нараду з питань Громадського бюджету - 3

31 січня 2019 року у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації проведено нараду з питань Громадського бюджету з метою налагодження співпраці з авторами проектів-переможців Громадського бюджету-3.

Нарада відбулась за участі першого заступника голови адміністрації Володимира Бялковского, заступника голови адміністрації Олени Горпинченко, начальника фінансового управління Олени Аністратенко, керівників структурних підрозділів, відповідальних за реалізацію проектів-переможців Громадського бюджету та членів районної робочої групи з питань організації та супроводження Громадського бюджету у Солом’янському районі.

Для налагодження співпраці відповідальних виконавців з авторами проектів та обговорення складання детальних планів з реалізації громадських проектів, на робочу зустріч були запрошені лідери та представники команд проектів-переможців, які будуть реалізовані у Солом’янському районі у 2019 році.

«Громадський бюджет - демократичний процес, який надає можливість кожному мешканцю брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету шляхом створення проектів задля покращення району та міста в цілому,- зазначив Володимир Бялковський та подякував всім активним та небайдужим до життя рідного району та міста киянам, які мають креативні та інноваційні проекти.

У рамках Громадського бюджету-2019 у місті Києві визначено рекордну кількість проектів-переможців – 341.У розрізі районів Солом’янський район на 2-ому місці по кількості проектів – переможців Громадського бюджету – 3: 45 проектів на суму 18 276, 4 тис. грн будуть реалізовані відповідними структурними підрозділами Солом’янської адміністрації у 2019 році.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена