Головна  →  Новини  →  25 лютого 2019

В Солом’янській адміністрації Ігор Довбань нагородив українських воїнів орденами та почесними грамотами

В Солом’янській адміністрації Ігор Довбань нагородив українських воїнів орденами та почесними грамотами

В Солом’янській районній держадміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження державними орденами та почесними подяками двох солом’янчан-воїнів, які в бою на Сході України відстоювали незалежність та цілісність держави.

За словами голови району Ігоря Довбаня, подвиг українських героїв Олександра Купрійця, який в 2015 році у боях за Донецький аеропорт отримав важке поранення, та Олександра Загребельного безсумнівно буде оцінений історією.

«По-перше, щиро вдячний вам за те, що ви жодної миті не сумнівались, коли приймали одне з найвідповідальніших рішень в вашому житті. По-друге, вдячний вашим батькам. Можливо, хтось зрозуміє, а хтось – ні, що насправді переживають мати з батьком, відправляючи свою дитину на війну. А тому усі вітання та почесні ордени – найменше, що ми можемо для вас зробити», - зазначив Ігор Довбань.

До заходу також приєднався помічник народного депутата Дмитра Андрієвського, полковник та учасник АТО Олександр Волошин, який презентував борцям за свободу України цінні подарунки. Однак особливо проникливим та зворушливим моментом для всіх присутніх став виступ класної вчительки одного з героїв, яка зі сльозами на очах поділилась спогадами про шкільне життя свого учня.

Але церемонія не закінчилась оплесками та словами вдячності. Після заходу очільник району запросив двох Олександрів  на чаювання до свого кабінету. Там, в невимушеній атмосфері, хлопці відверто розповіли про війну, втрати побратимів, пам’ять про яких буде жити вічно, і про плани на майбутнє.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена