Головна  →  Новини  →  6 квітня 2019

У Солом'янському районі відкрили новий сквер з дитячим майданчиком і міні-бібліотекою

У Солом'янському районі відкрили новий сквер з дитячим майданчиком і міні-бібліотекою
Сьогодні, 6 квітня в Солом’янському районі урочисто відкрили затишний сквер на вулиці Преображенській, 22/9. 
 
В рамках капітального ремонту на земельній ділянці, площа якої складає 0,21 га, облаштували пішохідні доріжки, дитячий і спортивний майданчики, встановили 8 лавок і таку ж кількість урн для сміття. Крім того, сквер по-справжньому став зеленим завдяки посадженим 28 деревам, серед яких робінія псевдоакація, клен та ялина, і 30 декоративним кущам. Також на його території висадили більше 250 погонних метрів живої огорожі з бірючини. 
 
Проте винятковим сквер зробила міні-бібліотека просто неба, звідки кожний бажаючий може взяти книгу для читання. 
 
Під час відкриття зеленого оазису на Преображенській голова Солом’янської районної держадміністрації Ігор Довбань подякував колегам за якісну роботу і активним жителям, які допомагають перетворювати Київ в європейське місто. 
 
“Ще недавно тут були гаражі і купа сміття. Але зараз, коли бачу навколо таку красу, охайність і посмішки дітей, які гасають по скверу, важко уявити тут щось інакше. Тому хочу привітати усіх хоч і з невеличким, але все-таки святом”, - зазначив очільник району.  
 
З новим сквером усіх солом’янців також привітали в.о. директора КО “Київзеленбуд” Наталія Бєлоусова, депутати Київради Андрій Андрєєв і Михайло Терентьєв, а також начальник КП з утримання зелених насаджень в районі Олексій Лукаш.
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена