Головна  →  Новини  →  9 квітня 2019

У Солом’янському районі висадили алею гіпоалергенних акацій

У Солом’янському районі висадили алею гіпоалергенних акацій

Солом’янський район стане ще зеленішим і безпечнішим для здоров’я. Так, голова районної держадміністрації Ігор Довбань спільно з заступником Оленою Горпинченко, учнями та директором Спеціалізованої школи №187 влаштували озеленення вулиці Волгоградської. 

За підтримки КП УЗН Солом’янського району, яке надало необхідний для роботи інвентар, керівництво РДА і не байдужа до навколишнього середовища молодь висадили справжню алею акацій кулястої форми.

“Відтепер на вул. Волгоградській будуть цвісти 14 молодих гіпоалергенних акацій. Тобто результати нашої спільної праці будуть не лише милувати око місцевих жителів, але й не зашкодять їх здоров’ю. Дякую нашим учням, що дбають про природу і прагнуть допомогти розквітнути нашому району”, - зазначив Ігор Довбань.

Як розповів директор КП з утримання зелених насаджень Олексій Лукаш, з початку року підприємством висаджено 879 дерев, з них 685 листяних порід та 194 хвойних. Окрім вулиць району, нові дерева також з’явились на території 5 скверів та 3 парків. Найбільш популярними наразі для висадження є тополя чорна, сосна гімалайська, ялина колюча, клен та навіть сакура.

 Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена