Головна  →  Новини  →  15 квітня 2019

Керівництво району перевірило, як у під'їздах солом’янців встановлюють нові вікна

Керівництво району перевірило, як у під'їздах солом’янців встановлюють нові вікна

За дорученням голови Солом’янського району Ігоря Довбаня відбулась перевірка якості виконаних робіт з заміни вікон в будинку на вул. Виборзька, 41. Так, перший заступник голови РДА Володимир Бялковський, начальник управління ЖКГ та директор КП “Керуюча компанія” обстежили нові віконні блоки спільно з генпідрядником ТОВ “Будсервіскомфорт”.

Під час інспекції представники генпідрядної організації відзвітували, що встановили металопластикові вікна на 209 кв.м. зазначеного житлового будинку. Окрім того, що вікна підвищують теплоізоляцію на сходових клітках та навіть у квартирах, вони також покращують естетичний вигляд самої будівлі. У ході перевірки керівництво РДА вказало на недоліки робіт, які замовник та генпідрядник зобов’язались усунути найближчим часом. Також перший заступник голови району доручив КП «Керуюча компанія» залучати до перевірок і мешканців житлових будинків, які разом з замовником зможуть побачити якість виконаних робіт.

Зазначимо, що заміна вікон проходить в рамках капітального ремонту об’єктів, який фінансується за бюджетні кошти Солом’янської адміністрації. Станом на квітень вже в 15 будинках з 57 запланованих повністю замінені вікна.

Інформацію про адресний перелік житлових будівель, на які в 2019 році очікують капітальні ремонти, можна дізнатись за посиланням.

http://www.solor.gov.ua/docs/info/rozp117_2019.pdf

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена