Головна  →  Новини  →  7 травня 2019

На території біля Музею авіації проведуть довгоочікуваний благоустрій

На території біля Музею авіації проведуть довгоочікуваний благоустрій

Найближчими днями під’їзні шляхи до Державного музею авіації облагородять та очистять від чагарників.Так, сьогодні на виконання доручення голови Солом’янського району Ігоря Довбаня відбулась виїзна нарада щодо стану території біля найбільшого музею технічного профілю в Україні. 

У ході робочої зустрічі перший заступник голови РДА Володимир Бялковський зазначив, що попри реконструкцію дороги, замовником якої виступає КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд”, територія навпроти музею просто неба завжди має бути доглянута. А зважаючи на майбутню виставку ретро-автомобілів Old Car Land, яку відвідають тисячі киян та гостей столиці, місцевість особливо потребує уваги. 

Тому на зустрічі, де також були присутні головний інженер КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд” Олександр Здольник, директор Державного музею авіації Олександр Риков, начальник КП ШЕУ в районі Олександр Климов та представники відповідальних підрозділів РДА, поставлено завдання якнайшвидше упорядкувати прилеглу до музею територію. 

Зокрема йдеться про ліквідацію ям на дорозі, розчищення площі від будівельного сміття, чагарників, облаштування бордюрного каменю та зливової каналізації. 

Станом на 16:00 під’їзні шляхи до Державного музею авіації вже приводяться до ладу. На місці працюють шляховики та спеціалісти КП УЗН. 

Просимо вибачення за можливі незручності у зв'язку з роботами та дякуємо за розуміння.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена