Головна  →  Новини  →  11 травня 2019

Очільник Солом’янського району привітав усіх жінок з Міжнародним днем матері

Очільник Солом’янського району привітав усіх жінок з Міжнародним днем матері

З нагоди Міжнародного дня матері, який відзначають щорічно 12 травня, у Центрі дитячої та юнацької творчості району відбувся святковий концерт. Привітав усіх жінок зі святом очільник Солом’янського району Ігор Довбань.

“Любов мами — то безмежний океан, неоцінений скарб. На жаль, коли ми ще діти, не до кінця усвідомлюємо ту любов, яку вона віддає разом зі своїм серцем, однак з віком, коли на руках колихаємо уже своїх дітей, все сприймається зовсім по-іншому. Тому хочу побажати усім мамам, бабусям добра, підтримки рідних і любові, яка б повернулась до вас сторицею”, - заявив Ігор Довбань.

Також очільник району передав усім присутнім жінкам слова подяки від мера Віталія Кличка, який “з пошаною ставиться до кожної, розуміючи, що тільки мама може виховати таких прекрасних дівчат і відважних хлопців, якими країна багата”, а також народного депутата Дмитра Андрієвського.

Подарунком для присутніх став виступ відомого українського співака кримськотатарського походження Фемія Мустафаєва та інших молодих виконавців, які присвятили пісенний вечір усім мамам. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена