Головна  →  Новини  →  14 травня 2019

Парк на Вінницькій засадили «живою» огорожею

Парк на Вінницькій засадили «живою» огорожею

У парку на вулиці Вінницька повним ходом триває благоустрій території в рамках капітального ремонту. Що вже виконано і чи дотримуються графіку фахівці КП УЗН Солом’янського району перевірив особисто керівник райдержадміністрації Ігор Довбань. 

Під час інспекції, на якій також були перший заступник голови Володимир Бялковський та відповідальні структурні підрозділи адміністрації, головний інженер підприємства з озеленення Володимир Яцький відзвітував, що у парку завершили висадження екологічного живоплоту. Тепер навколо нього ростимуть 1,6 тис. грабів, які виконуватимуть функцію огорожі і при цьому служитимуть прикрасою ділянки. 

Також працівники зеленого господарства облаштували на території вже 1,2 га газону з 3,95 га запланованих, посадили 60 верб і 34 ялини. 

Після пішого обходу території очільник району Ігор Довбань наголосив, що солом’янські зеленбудівці йдуть за графіком. «Роботи у парку активно тривають, про що свідчать результати. Тому плани з відкриттям оновленої зеленої зони у травні залишаються в силі», — підсумував інспекцію очільник району Ігор Довбань.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена