Головна  →  Новини  →  5 червня 2019

Ігор Довбань: Цьогоріч на Солом’янці відремонтують рекордну кількість прибудинкових територій

Ігор Довбань: Цьогоріч на Солом’янці відремонтують рекордну кількість прибудинкових територій

У Солом’янському районі цього року планується капітально відремонтувати 151 двір, що вдвічі більше порівняно з результатами робіт останніх років. Про це заявив голова Солом’янської адміністрації Ігор Довбань під час ранкової інспекції стану виконання ремонту прибудинкових територій в районі.

Разом з керівником РДА об’їзд вулиць, зокрема бульв. Вацлава Гавела, 48/24, просп. Комарова, 38А та  вул. Василенка, 8, 8Б, провели перший заступник голови Володимир Бялковський, начальник КП “Керуюча компанія”, начальник профільного управління адміністрації та керівники ЖЕДів.  

“На благоустрій і загалом відновлення району ми подавали запит майже на 1 млрд грн. На жаль, сьогодні маємо тільки 20% від необхідної суми. Та навіть за таких умов будемо максимально ефективно використовувати цей ресурс. Так, цьогоріч плануємо відремонтувати в Солом’янському районі 151 двір, що вдвічі більше тої кількості прибудинкових територій, які були оновлені за останні роки”, - заявив керівник РДА, наголосивши, що розвивати район допомагає безпосередньо мер Києва та народний депутат Дмитро Андрієвський.


Зазначимо, що з 2016 по 2018 роки в районі відремонтували тільки 78 об’єктів. У ході перевірки ремонту асфальтного покриття прибудинкових територій Ігор Довбань також звернув увагу на необхідності покращення благоустрою самих дворів. У зв’язку з цим очільник району дав завдання відповідним комунальним підприємствам відновити зовнішній вигляд усіх дитячих майданчиків та посилити контроль щодо своєчасного вивозу сміття в районі.
 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена