Головна  →  Новини  →  6 червня 2019

У солом’янській школі відкрили літній табір для дітей, керівництво району завітало в гості

У солом’янській школі відкрили літній табір для дітей, керівництво району завітало в гості

У Солом’янському районі в школі №177 днями відкрили табір відпочинку, який гостинно прийняв школярів молодших класів. Заступник голови райдержадміністрації Олена Горпинченко завітала в гості до дітвори і заразом перевірила благоустрій території, стан закладу, а також комфортність для навчання та перебування в ньому дітей на період роботи табору.  

У таборі відпочинку з денним перебуванням для дітей організували руханки, майстер-класи, різнопрофільні гуртки, вікторини і конкурси. Зокрема під час прогулянки разом з керівництвом закладу та батьками заступник голови РДА дізналась, як школярі проводять час на подвір’ї і які розваги їм подобаються найбільше. 

Також оглянули класи, де дітей вчили іноземним мовам, кабінети здоров’я, актовий зал та їдальню. Так, для дітвори організоване постійне харчування зі стравами, створеними за збірником рецептів переможця “МайстерШеф-5” Євгена Клопотенка. 

Відзначимо, що в Солом’янському районі наразі відкрито 8 таборів відпочинку у школах: №12, гімназія №13, 43, навчально-виховний комплекс “Ерудит”, №174, гімназія №177, школа “Надія”, №310. Шість таборів працюватимуть з 3 по 27 червня. На початок літа більше 600 дітей Солом’янки відвідують табори відпочинку з денним перебуванням. 

Повна вартість батьківської оплати становить 979 грн, однак діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, діти із сімей, які отримують соціальну допомогу та діти, чиї батьки є учасниками АТО або ж киянами-героями Небесної Сотні мають право відпочивати на безоплатній основі.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена