Головна  →  Новини  →  30 липня 2019

Ліцей №142 готується до нового навчального року

Ліцей №142 готується до нового навчального року

В закладах освіти Солом’янського району активно тривають капітальні ремонти для забезпечення гідних умов дітей під час навчання. За місяць до нового навчального року керівництво райдержадміністрації на чолі з виконувачем обов’язків голови Володимиром Бялковським розпочинає серію перевірок стану виконання капремонтів в освітніх установах. 

Першим закладом для інспекції став ліцей №142 на провулку Політехнічний, 2А, на ремонт якого виділено 4 млн грн. Левову частку робіт, а це більше 60%, генпідрядник вже виконав. За проектом особливу увагу приділено укріпленню будівлі ліцею, також триває оновлення класних кімнат, спортивного залу, роздягальні, їдальні, харчоблоку, коридорів  та інших приміщень.  

В рамках інспекції в.о. голови РДА Володимир Бялковський спільно з начальниками структурних підрозділів адміністрації оглянули усі приміщення закладу, зокрема три класи, де через пошкодження системи опалення були залиті стелі.  Керівництво району доручило підрядній організації усунути наслідки залиття та якісно облаштувати стелі в цих кімнатах. Також генпідрядник повинен пришвидшити темпи ремонту 142-го ліцею. 

«Потрібно докласти всіх зусиль, щоб роботи були завершені вчасно, а головне – якісно», - заявив Володимир Бялковський.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена