Головна  →  Новини  →  1 серпня 2019

Районна влада продовжує перевіряти готовність закладів освіти до навчального року

Районна влада продовжує перевіряти готовність закладів освіти до навчального року

Керівництво району продовжує інспектувати, як у закладах освіти Солом’янки готуються до нового навчального року. Цього разу виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Володимир Бялковський разом із заступником голови Оленою Горпинченко перевірили школу №69 на вул. Донецькій, 25 та дитячий садок №650 “Берізка”, що знаходиться на вул. Солом’янська, 19а. 

Окрім капітального ремонту інженерних мереж, у 69-ій школі цьогоріч також встановлять сучасну автоматизовану протипожежну систему. Щоб робота була виконана вчасно та якісно, Володимир Бялковський доручив районному Управлінню освіти посилити контроль за її виконанням та постійно звітувати перед РДА. 

У ході інспекції дитсадку №650 керівництво району обговорило разом з директором закладу та генпідрядником хід виконання утеплення фасаду. Останній повідомив, що завершує облаштування вимощення будівлі для запобігання підтоплення фундаменту. З наступного тижня розпочинають активну фазу робіт з ремонту фасаду, який планують оновити до кінця літа.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена