Головна  →  Новини  →  9 серпня 2019

На Солом’янці облаштували нову зону відпочинку

На Солом’янці облаштували нову зону відпочинку

У Солом’янському районі в рамках реалізації проекту Громадського бюджету-2019 відкрили новий затишний сквер на вул. Олексіївська, 2-4. 

Оглянули якість виконаних генпідрядником робіт в. о. голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський спільно з командою автора-переможця ГБ, керівництвом КП УЗН району та мешканцями прилеглих будинків.  

За проектом на земельній ділянці генпідрядник облаштував пішохідні доріжки, встановив 4 лави із сміттєвими урнами, влаштував 1600 кв.м. нового газону та висадив дерева. Ще у скверику встановили “вбиральню для собак”, яка сприятиме тому, щоб власники чотирилапих прибирали за своїми улюбленцями. 

В озелененні скверу також допомагали працівники КП УЗН Солом’янського району,  які додатково висадили ялини і саджанці верби, а також 120 різновидних кущів - самшиту, вейгели та пухиропліднику. Крім того, територію зеленого оазису прикрасили сотнею троянд. 

Нагадаємо, нещодавно в районі капітально відремонтували зони відпочинку на вул. Преображенська, 22/9, вул. Волгоградська, 31-33 та вул. Донецька, 57А.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена