Головна  →  Новини  →  14 серпня 2019

У Солом’янському районі обговорили питання реконструкції та благоустрою Ландшафтного парку

У Солом’янському районі обговорили питання реконструкції та благоустрою Ландшафтного парку

Виконувач обов’язків Солом’янської РДА Володимир Бялковський ініціював виїзну нараду за участі керівництва Управління екології та природних ресурсів, КП “Київміськрозвиток”, КП УЗН району, представників адміністрації та громадськості щодо питання продовження реконструкції Ландшафтного парку.

У “Київміськрозвитку”, яке є замовником реконструкції, розповіли про стан проведення тендерних процедур з реконструкції та благоустрою парку. У ході зустрічі громадськість порушила питання щодо обсягів робіт, які заплановано виконати до кінця 2019 року. Оскільки представник КП не надав чіткої відповіді, що є непрофесійно та дискредитує міську владу в очах мешканців, Солом’янська РДА за дорученням в.о. голови Володимира Бялковського готує лист до “Київміськрозвитку” стосовно письмового роз’яснення всіх планових робіт у Ландшафтному парку згідно проектної документації.

Водночас в.о. голови РДА підкреслив, що такі зустрічі разом з громадськістю потрібно проводити щотижня і вже на міському рівні - із залученням безпосередньо КМДА, якій підпорядковується комунальне підприємство.

“Переконаний, залучення до обговорень заступника голови КМДА, який курує цим напрямком, допоможе вирішити усі актуальні питання та пришвидшити реконструкцію парку, на оновлення якого ми всі чекаємо з нетерпінням”, - резюмував зустріч Володимир Бялковський.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена