Головна  →  Новини  →  20 серпня 2019

Володимир Бялковський здійснив робочий об’їзд шкіл району

Володимир Бялковський здійснив робочий об’їзд шкіл району

Керівництво району продовжує об’їзд шкіл в рамках підготовки до нового навчального року. Сьогодні виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський відвідав школи №54 на вул. Академіка Білецького, 7 та №60 на вул. Волгоградській, 1/2.

Під час позапланового візиту до 54-ї школи адміністрація закладу відзвітувала про завершення капітального ремонту покрівлі, а також показала результати торішніх робіт із заміни вікон на нові енергоощадні. У ході перевірки в.о. голови РДА також оглянув приміщення навчального закладу і його територію включно зі стадіоном, де зараз проводиться активне прибирання. 

Водночас Володимир Бялковський зауважив про неналежний стан розмітки пішохідного переходу навпроти навчального закладу (про цей перехід Солом’янській адміністрації повідомив активний мешканець Шило Микола). У зв’язку з цим керівництво району доручило негайно перевірити усі “зебри” біля шкіл і дитячих садочків та направити до “Центру організації дорожнього руху” відповідні листи щодо необхідності відновлення стертих розміток. 

Крім того, в.о. голови РДА відвідав школу №60, яка цьогоріч отримає одразу нову покрівлю, фасад, приміщення та вікна. Хід виконання капремонту за різними видами робіт також перевірили заступник голови РДА Олена Горпинченко, начальники профільних управлінь адміністрації та батьки учнів.

 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена