Головна  →  Новини  →  27 серпня 2019

Володимир Бялковський: Школа №7 прийме всіх учнів вчасно

Володимир Бялковський: Школа №7 прийме всіх учнів вчасно

Підготовку до навчального року в школі номер 7 завершено вчасно. Про це повідомив виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський. Всі підготовчі роботи завершено, також усунуто проблему з пожежною безпекою, про що свідчить результат обстеження ДСНС України, виданий 21 серпня.

Акт за результатами проведення планового заходу додержання нагляду щодо дотримання школи №7 ім. М.Рильського вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки

«Проведено перевірку, за якою адміністрація закладу отримала акт № 796, складений за результатами проведення планового заходу додержання нагляду щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки. Висновки чіткі і зрозумілі - порушень вимог законодавства немає», - заявив Володимир Бялковський.

Відповідно до інформації ДСНС, адміністрацією школи та районним управлінням освіти було виконано наступні роботи:

- встановлені двері сходових кліток та до входу до підвального приміщення;

- приміщення обладнано системою автоматичної пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу;

- евакуаційні виходи та шляхи евакуації обладнано евакуаційним освітленням;

- горючі декорації, сценічне оформлення, дерев’яні конструкції сценічної коробки оброблені вогнезахисними засобами;

- планово проведено перевірку технічного стану діючих електроустановок, заземлювачів, ліній електропостачання спільно з електровимірювальними та випробувальними роботами;

- відповідальні за протипожежний стан приміщень закладу пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.

Керівництво району зі свого боку провело перевірку підготовки закладу освіти і констатує той факт, що школа готова на сто відсотків.

«Якщо в когось і були перестороги, що заклад освіти не відкриється вчасно, то їх ми однозначно зняли і в цьому батьки впевняться вже найближчими днями. І колектив школи, і керівництво району притримується єдиної думки – найголовніше комфорт та безпека наших з вами дітей. Саме це основний критерій, якому відповідає будь-яка школа району, включаючи школу №7», - підкреслив Володимир Бялковський. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена