Головна  →  Новини  →  17 вересня 2019

У Солом’янському районі відкрили сучасний багатофункціональний стадіон

У Солом’янському районі відкрили сучасний багатофункціональний стадіон

Солом’янський район продовжує активно розвивати спортивну інфраструктуру. Так, сьогодні на території школи №64 (вул. Ушинського, 32) урочисто презентували сучасний стадіон європейського зразка, площа якого сягає майже 10 тис. кв.м. 

Новий стадіон, який став окрасою всього району, відкривали школярі разом з в.о. голови Солом’янської РДА Володимиром Бялковським та депутатом Київради Романом Ярошенком.

“Сьогодні у всіх нас справжнє свято, адже ми разом, великою командою, здобули сучасний стадіон, який є показовим прикладом якісної та згуртованої роботи. Кажуть, що за кордоном добре розвинена спортивна інфраструктура, але цим результатом доводимо - наші стадіони не гірші, місцями - кращі. Бажаю, щоб у кожного з вас були бажання і наснага йти до школи, а після навчання тут грати, тренуватись і досягати спортивних вершин”, - заявив Володимир Бялковський. 

Для повноцінного спортивного дозвілля на території школи, крім футбольного поля, також влаштували бігові доріжки, облаштувати баскетбольний і волейбольний майданчики, майданчик для стрибків у довжину, смугу перешкод та майданчик для вуличних тренажерів. Ще для дітей передбачили майданчик для навчання правил дорожнього руху.

Під час огляду стадіону в.о. голови РДА особисто перевірив якість робіт та підкреслив важливість захисту спортивної споруди та її атрибутів від вандалів і крадіїв.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена