Головна  →  Новини  →  24 вересня 2019

Володимир Бялковський здійснив інспекційний об’їзд території Солом’янського району

Володимир Бялковський здійснив інспекційний об’їзд території Солом’янського району
  • Для контрaолю за станом благоустрою в районі та сприяння у вирішенні питань жителів, виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський здійснив об’їзд території Солом’янки. 
Зокрема, керівництво району разом з начальниками профільних підрозділів РДА та КП “Керуюча компанія” оглянуло вул. Шовкуненка, 3 та вул. Уманська, 29. За участі мешканців, які напередодні звернулись за допомогою, обговорили питання:
 
- вивіз будівельного сміття з прибудинкової території, яке залишилось після аварійного ремонту мереж, необхідність облагородження ділянки та завершення асфальтування;
- відновлення опалення сходової клітки першого під'їзду будинку та покращення теплового режиму  за рахунок вже встановлених енергоощадних вікон.
 
За результатами виїзду в.о. голови райдержадміністрації дав ряд доручень структурним підрозділам, зокрема, якнайшвидше навести лад на Шовкуненка, 3 і передбачити під час коригування кошти для асфальтування пішохідної частини. Водночас на вул. Уманській, 29 доручено посилити теплозбереження на сходових клітках будинку.
 
Крім того, Володимир Бялковський проінспектував результат виконання доручень по ліквідації розриття та відновленню благоустрою на просп. Повітрофлотський, 50/2 і по вулиці Василенка.
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена