Головна  →  Новини  →  25 вересня 2019

Районна бібліотека ім. Кудряшова стане ще комфортнішою для відвідувачів

Районна бібліотека ім. Кудряшова стане ще комфортнішою для відвідувачів

У бібліотеці ім. Кудряшова, що на вул. Солом’янська, 33, покращать температурний режим задля комфортного перебування відвідувачів під час зимового періоду. Про це у ході візиту заявив виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський.

До обговорення також долучились заступник голови РДА Олена Горпинченко, начальники профільних підрозділів та керівництво КП «Керуюча компанія» в Солом’янському районі.

Разом з адміністрацією бібліотеки розглянуто оптимальні варіанти обігріву приміщення, зокрема, завдяки електроопалювальним приладам та їх попереднього погодження із пожежниками. Як результат, Володимир Бялковський доручив Управлінню культури РДА надати письмові пропозиції. Водночас  перед КП «Керуюча компанія» поставлено завдання провести обстеження даху будівлі та частковий ремонт стелі. 

Крім того, в.о. голови РДА запропонував створити і в Солом’янській адміністрації міні-бібліотеку для ще комфортнішого перебування у будівлі громадян.

«Солом’янська РДА хоче вийти за рамки адмінбудівлі та створити в атріумі справжній open space. А міні-бібліотека, яка діятиме за принципом буккросингу, буде сприяти цьому та дозволить усім відвідувачам проводити у нас час з користю та задоволенням», - заявив Володимир Бялковський, додавши, що вже незабаром у холі з’являться перші книги.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена