Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2019

Солом’янка святкує Дня вчителя

Солом’янка святкує Дня вчителя

Щорічно в першу неділю жовтня Україна святкує День вчителя – професійне свято працівників освіти. Традиційно, напередодні свята Солом’янка привітала  педагогічні колективи району – директорів шкіл та садочків, завучів, вчителів, вихователів, методистів, а також всіх тих, хто присвятив своє життя та віддав серце найблагороднішій професії педагога.

Велику освітянську родину привітала заступник голови РДА Олена Горпинченко. «Кожен з нас все життя пам’ятає своїх перших вчителів, які відкрили дороги до знань, нових вершин і мрій. Щира подяка вам за вашу натхненну і самовіддану працю. За вашу непохитну віру в кожного учня, в кожного з нас. За ваше розуміння, підтримку, знання.»

З нагоди свята від Солом’янської РДА педагогічним колективам району вручено Листи вдячності.

Також за сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді відзначено грамотами та подяками Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської Ради (Київської міської державної адміністрації) найкращих педагогів району.

З нагоди свята відбувся концерт, на якому вихованці Центру дитячої та юнацької творчості вітали освітян віршами, піснями та танцями.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена