Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2019

Солом'янський район готовий до опалювального сезону

Солом'янський район готовий до опалювального сезону

Житловий фонд Солом'янського району та комунальні служби повністю готові до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років. Про це заявили на оперативному засіданні штабу з підготовки району до опалювального сезону, який проходив під головуванням в.о голови РДА Володимира Бялковського.

Начальник Управління ЖКГ та будівництва Андрій Сидорчук доповів, що на початок жовтня виконані всі заплановані заходи щодо підготовки господарства району до зими. Зокрема, 100% будинків у районі вже отримали паспорти готовності та можуть приймали теплоносій від КП “Київтеплоенерго”. Житлові будинки некомунальної власності готові на 90%, з них 23 об’єкти буде підключено до централізованого опалення за гарантійними листами.

Зазначається, що підключення житлових будинків здійснюватиметься тоді, коли середньодобова температура зовнішнього повітря становитиме нижче +8 градусів за Цельсієм протягом трьох діб.

Комунальні підприємства району зі свого боку вже підготували необхідний посипковий матеріал, снігоприбиральні машини з аптечками, вогнегасниками, GPS-навігаторами, і забезпечили працівників спецодягом та інвентарем.

Під час засідання учасники також обговорили проблему приватного гуртожитку на вул. Польовій, 19/8, де родини з неповнолітніми дітьми відмовляються від переїзду до іншого гуртожитку на вул. Академіка Туполєва, продовжуючи жити в неналежних умовах. Щоб не допустити батьками чи власником будівлі порушення прав дітей, Володимир Бялковський доручив негайно звернутись до правоохоронних органів. Останні мають перевірити правомірність дій усіх сторін щодо існуючих умов проживання неповнолітніх в гуртожитку.

Фотогалерея


З проведеною Солом’янською РДА роботою щодо забезпечення мешканців гуртожитку на вул. Польовій, 19/8 належними умовами проживання можна ознайомитись за посиланнями:


Солом’янською РДА опрацьовано звернення народного депутата Романа Грищука

В.о. голови РДА провів нараду щодо забезпечення належних умов проживання мешканців гуртожитку на Польовій

Повноваження РДА у питанні відновлення постачання комунальних послуг до будинку гуртожитку на вул. Польовій, 19/8

Володимир Бялковський зустрівся з мешканцями району

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена