Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2019

У Солом’янському районі облаштували сучасне футбольне поле з вуличними тренажерами

У Солом’янському районі облаштували сучасне футбольне поле з вуличними тренажерами

У Солом’янському районі на вул. Авіаконструктора Антонова, 13 облаштували сучасний спортивний майданчик із футбольним полем. Новий спортивний об’єкт, створений за проектом №244 Громадського бюджету, оглянув виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський.

На футбольному полі влаштували основу, сучасне штучне покриття, що дозволяє грати у будь-яку пору року, ворота, розмітку, а по периметру – металеву огорожу. Для активного дозвілля територію також дообладнали новими вуличними тренажерами.

«Замість старого футбольного поля, яке тут було, сьогодні маємо ще одну гарну локацію для занять спортом мешканців району. Подібний майданчик днями з’явився і на бульварі Вацлава Гавела, 38В. Також незабаром облаштують футбольне поле на проспекті Повітрофлотський, 17. І це вкотре доводить, що конструктивна взаємодія влади і громадян завжди дає вагомі результати», - заявив в.о. голови райдержадміністрації. 

Під час огляду, на якому були представники районного управління ЖКГ та будівництва і генпідрядник, Володимир Бялковський акцентував на важливості збереження мешканцями спільного майна та надійної експлуатації.  

Дякуємо Олександру Чумаченку за активну участь в життєдіяльності району та проект №244 Громадського бюджету.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена