Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2019

У Солом’янському районі відбувся другий етап штабного тренування з ліквідації аварійно-небезпечних дерев

У Солом’янському районі відбувся другий етап штабного тренування з ліквідації аварійно-небезпечних дерев

25 жовтня під керівництвом виконувача обов’язків голови Солом’янської РДА Володимира Бялковського відбувся другий етап командно-штабного тренування, під час якого відпрацьовано дії з ліквідації аварійно-небезпечних дерев, що загрожували життю та здоров'ю мешканців.

До другого етапу були залучені члени Комісії з питань ТЕБ та НС, особовий склад аварійних служб  КП УЗН, КП ШЕУ, КП «Керуюча  компанія», Київської служби порятунку «КАРС», Солом’янського райуправління поліції, а також районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві.

Ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру проведено за допомогою спецтехніки. Під час тренування небезпечну ділянку вулиці огородили попереджувальними стрічками та перекрили дорогу для унеможливлення руху авто.

За словами Володимира Бялковського, відповідні служби також мають завчасно інформувати мешканців прилеглих будинків щодо ліквідації подібних НС. Штабне тренування з цивільного захисту завершили обговоренням проведеної роботи та підбиттям підсумків.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена