Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2019

Мешканцям мікрорайону «Жуляни» представили проект каналізування

Мешканцям мікрорайону «Жуляни» представили проект каналізування

Під головуванням в.о. голови Солом’янської РДА Олени Горпинченко відбулась презентація проекту будівництва каналізаційної мережі в мікрорайоні «Жуляни».

У заході взяли участь начальники профільних управлінь Солом’янської РДА, представники Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, ПрАТ «Київводоканал», КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва" і КП «Солом’янка-Сервіс». Останні на замовлення районної адміністрації розробили та представили громаді проект самопливної системи каналізування.

Під час презентації разом з мешканцями обговорено деталі проекту, зокрема, подальшого внесення нових вулиць до схеми, та особливості експлуатації системи. Також громада ознайомилась з альтернативними технологіями будівництва каналізаційних мереж від компаній Wilo та Aqseptence Group.

Окрім питання майбутнього каналізування, на зустрічі також спростували інформацію щодо можливого закриття поштового відділення Київ – 169. За словами в.о. голови РДА Олени Горпинченко, ці слухи є безпідставними. Натомість у ПАТ "Укрпошта" запевнили, що відділення у мікрорайоні "Жуляни" працюватиме й надалі. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена