Головна  →  Новини  →  8 листопада 2019

Солом’янська РДА започатковує новорічно-різдвяну акцію «Святкуємо разом!»

Солом’янська РДА започатковує новорічно-різдвяну акцію «Святкуємо разом!»

«Святкуємо разом!» – магічна фраза з глибинним смислом, але, на жаль, її не можливо застосувати до кожного мешканця Солом’янки. Та цьогоріч ми вирішили все докорінно змінити та подарувати частинку тепла та новорічної магії для кожного, хто цього потребує.

Солом’янська РДА започатковує соціальну акцію «Святкуємо разом!», метою якої є привітання самотніх людей похилого віку, які перебувають на обліку в Територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району м. Києва.

Запрошуємо всіх охочих долучитись до акції, написавши теплі вітання та новорічні побажання в листівці чи малюнку або створивши новорічно-різдвяну поробку власноруч. Ваші новорічні вітання знайдуть своїх адресатів за допомогою наших новорічно-різдвяних помічників – соціальних працівників та молоді нашого району.

На ваші новорічні вітання чекаємо у новорічно-різдвяному штабі з 11 листопада по 13 грудня 2019 року за адресою: просп. Повітрофлотський, 41, каб. 423, 437. Контактна особа: Поліна Кушніренко – начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської РДА, конт. тел. (044) 2070989.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена