Головна  →  Новини  →  10 грудня 2019

У Солом’янському районі замість старого футбольного поля може з’явитись сучасний стадіон

У Солом’янському районі замість старого футбольного поля може з’явитись сучасний стадіон

Після відкриття сучасного багатофункціонального стадіону на Ушинського, 32, у Солом’янському районі планують збудувати не менш зразковий спортивний об’єкт біля Київської вечірньої (змінної) школи №3. Про це сьогодні, у Всесвітній день футболу, заявив в.о. голови райдержадміністрації Володимир Бялковський.

«Солом’янська РДА має амбітні плани з розвитку спортивної інфраструктури в районі. Недавно відкрили оновлений стадіон 64-ї школи, який тепер дає фору багатьом існуючим об’єктам в Україні та навіть за кордоном. Наступний крок – дати нове життя футбольному полю на вул. Ушинського, 15», - заявив в.о. голови адміністрації.

Для цього Володимир Бялковський провів спільну зустріч з начальниками профільних підрозділів РДА та за участі КП «Солом’янка-Сервіс», адміністрації Київської вечірньої (змінної) школи №3 і Дитячо-юнацької спортивної школи "Локомотив", обговоривши подальші кроки, які необхідні для реалізації проекту. Зокрема, учасники підкреслили, що на найближчому засіданні депутати Київради можуть розглянути питання стосовно закріплення земельної ділянки за Управлінням освіти Солом’янської РДА, що дасть «зелене світло» для активних дій.

«Після їх рішення та відповідного фінансування ми зможемо одразу розпочати будівництво районного стадіону, територія та розміри якого відповідають усім вимогам для великого футболу, змагань та навчально-тренувальних заходів», - наголосило керівництво району.

У Всесвітній день футболу Володимир Бялковський також побажав солом’янським спортсменам міцного здоров’я, професійних звершень та яскравих перемог.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена