Головна  →  Новини  →  10 грудня 2019

Володимир Бялковський доручив посилити протипожежну та техногенну безпеку у Солом’янському районі

Володимир Бялковський доручив посилити протипожежну та техногенну безпеку у Солом’янському районі

Виконувач обов’язків голови Солом’янської адміністрації Володимир Бялковський провів засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  в районі. За участі начальника місцевого управління ДСНС Руслана Дядюши учасники обговорили стан протипожежної безпеки у будівлях масового перебування людей.

Насамперед, це стосується закладів освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення, житлових будинків, підприємств та готелів. Начальник райуправління ДСНС доповів про результати вже проведених обстежень та наголосив щодо продовження позапланових перевірок на предмет дотримання вимог законодавства.

У зв’язку зі страшною трагедією, що сталася в Одесі внаслідок пожежі 4 грудня та призвела до людських жертв, Володимир Бялковський доручив відповідальним підрозділам зі свого боку провести всебічне внутрішнє комісійне обстеження. В разі виявлення недоліків, зокрема, використання для обігріву приміщень несертифікованих та саморобних нагрівальних приладів, негайно реагувати та домогтись їх безумовного усунення. За дорученням у Солом’янському районі також проведуть інспекцію з виявлення самовільно збудованих всередині дворів та між сходовими клітинами загороджень, які перешкоджають вільному руху пожежної техніки та заважають гасінню пожеж.

Для посилення обізнаності населення щодо правил техногенної пожежної безпеки в районі також ініціюють додаткові заняття та агітації.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена