Головна  →  Новини  →  11 грудня 2019

Володимир Бялковський здійснив робочий об'їзд території району

Володимир Бялковський здійснив робочий об'їзд території району

Виконувач обов'язків голови Солом'янської РДА Володимир Бялковський здійснив робочий об'їзд територій району для вирішення актуальних питань у сфері житлово-комунального господарства. Зокрема,  завітав на вулиці Борщагівська, 173, Ніжинська, 7 та на Вадима Гетьмана, 46.

Разом із мешканцями-співвласниками будинків, керівництвом профільного підрозділу РДА, КП «Керуюча компанія» та місцевої ЖЕД обговорили шляхи підвищення якості тепло- та електропостачання. Серед інших питань — створення ОСББ як найбільш ефективної форми підтримання життєдіяльності будинків.

Пд час огляду прибудинкової території на вул. Вадима Гетьмана Володимир Бялковський звернув увагу на її зношеність з роками та потребу в ремонті. У зв'язку з цим в.о. голови РДА дав ряд доручень, зокрема, врахувати територію подвір'я при формуванні адресного переліку об'єктів на асфальтування в 2020 році.

Після конструктивних обговорень мешканцям також запропоновано взяти участь у Громадському бюджеті, який є ефективною платформою для реалізації задуманих проектів.

Нагадаємо, з 1 травня 2020 року в Україні відповідно до чотирьох нових Законів зникнуть комунальні послуги та ЖЕКи. Детальніше про зміни можливо дізнатись за посиланням http://www.solor.gov.ua/info/0/14459

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена