Головна  →  Новини  →  10 січня 2020

Володимир Бялковський ініціював виїзне засідання комісії ТЕБ та НС району для врегулювання ситуації із газопостачанням у житловому будинку

Володимир Бялковський ініціював виїзне засідання комісії ТЕБ та НС району для врегулювання ситуації із газопостачанням у житловому будинку

Сьогодні, 10 січня виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський провів виїзне засідання комісії ТЕБ та НС району для вжиття заходів з відновлення безпечного газопостачання до будинку на вул. Ніщинського, 8.

У засіданні взяли участь начальники відділу цивільного захисту, Управління ЖКГ та будівництва, керівництво КП «Керуюча компанія», представники районного управління ДСНС та АТ «Київгаз».

Під час огляду керівництву району доповіли про виявлений на зовнішньому газопроводі будинку потенціал електричної напруги. Для недопущення надзвичайної ситуації спеціалісти газової служби тимчасово призупинили подачу природного газу до усунення цієї загрози.

Після спільних обговорень Володимир Бялковський дав профільним підрозділам ряд доручень для відповідного реагування. Зокрема, із залученням працівників АТ «Київгаз» і РЕМ «Правобережний» «ДТЕК Київські електромережі» невідкладно обстежити можливі джерела напруги та якнайскоріше усунути проблему для забезпечення до будинку сталої подачі блакитного палива.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена