Головна  →  Новини  →  14 лютого 2020

У Солом’янській РДА архівісти з усієї країни обговорили пріоритети роботи на 2020 рік

У Солом’янській РДА архівісти з усієї країни обговорили пріоритети роботи на 2020 рік

У будівлі Солом’янської РДА відбулась знакова зустріч для архівістів з усіх куточків України, яку присвятили підсумкам діяльності Державної архівної служби та напрямкам роботи в 2020 році. Дав старт заходу керівник апарату районної адміністрації Олександр Король.

«Архіви нашої держави містять безцінні свідоцтва історії України, які є невід'ємною частиною світової інтелектуальної скарбниці. Справа працівників архівних установ надзвичайно важлива для всього суспільства, адже саме вони продовжують вік документів, зберігаючи їх для наших нащадків та сприяють пізнанню історії всього людства», – зазначив Олександр Король, подякувавши фахівцям за сумлінну роботу.

У ході зустрічі Голова Державної архівної служби України Анатолій Хромов доповів учасникам про результати роботи за минулий рік та поділився основними пріоритетами, які поставлені на 2020-й.

Серед них:
• цифровізація всіх процесів архівної справи, діловодства та державної системи страхового фонду документації;
• забезпечення гарантованої збереженості документів Національного архівного фонду як складової вітчизняної і світової культурної спадщини.

Важливим в роботі на поточний рік зазначили й популяризацію архівних документів до пам'ятних дат, подій та ювілеїв визначних осіб в історії України.

Насамкінець учасники обговорили цьогорічні завдання, їх реалізацію та важливість продовження інноваційного розвитку архівної справи в Україні.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена