Головна  →  Новини  →  12 березня 2020

Олена Горпинченко доручила активізувати весняні роботи з благоустрою району

Олена Горпинченко доручила активізувати весняні роботи з благоустрою району

У Солом’янському районі стартували весняні роботи з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території. Для узгодження плану заходів виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Олена Горпинченко скликала робочу нараду з представниками комунальних підприємств, ЖЕДів та начальниками профільних підрозділів РДА. 

Зокрема, у ході обговорень Олена Горпинченко доручила підприємствам провести ретельне обстеження своїх балансових територій на наявність засмічених ділянок та здійснити всі заходи для приведення їх до належного стану. Йдеться про прибудинкові території, вулично-дорожні мережі та зелені зони. За дорученням керівництва району до перевірок також включені території навчальних закладів та інших соціальних установ. 

Водночас напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення в.о. голови РДА подякувала комунальним підприємствам за тяжку, іноді недооцінену, щоденну працю, завдяки якій забезпечується безперервна життєдіяльність району та міста.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена