Головна  →  Новини  →  27 квітня 2020

У Солом’янському районі капітально відремонтують 102 заклади освіти

У Солом’янському районі капітально відремонтують 102 заклади освіти
Поки діти навчаються дома в умовах карантину, в закладах освіти Солом’янського району тривають капітальні ремонти. Цього року заплановано оновити за різними видами робіт понад сто дитячих садків та шкіл. Про це заявила виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко під час інспекції дитячого садка №55 (вул. Освіти, 18А) та гімназії-інтернат №13 (вул. Новопольова, 106б), де зараз йдуть ремонти.
 
«На сьогодні в районі ведуться капітальні роботи в 12 освітніх закладах. Серед них – дитячий садок №55 та гімназія-інтернат №13, де передбачається заміна старих вікон на нові енергоощадні. Підрядні організації по цих закладах вже виконали 70% робіт. Окрім цього, у гімназії-інтернат ще капітально відремонтують фасад та приміщення їдальні. Загалом цьогоріч плануємо оновити 102 навчальні установи, що майже вдвічі більше порівняно з минулим роком. Будемо й далі працювати в такому темпі, щоб наше молоде покоління здобувало знання та пізнавало світ у гідних умовах», – наголосила Олена Горпинченко.
 
Так, у закладах комунальної власності передбачається ремонт вхідних груп, покрівель, фасадів, місць загального користування, прибудинкових територій, огорожі тощо. Також протягом 2020 року в 28 дитячих садках та школах будуть проведені поточні ремонти, з яких більша частина об’єктів – вже в роботі.
 
Детально ознайомитись з усіма роботами, які заплановані в 2020 році, можливо за посиланням
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена