Головна  →  Новини  →  29 квітня 2020

Олена Горпинченко завітала до оранжереї зеленого господарства Солом’янського району

Олена Горпинченко завітала до оранжереї зеленого господарства Солом’янського району

У Солом’янському районі стартувало масштабне облагородження клумб. Цьогоріч майже 2 млн квітів стануть окрасою парків, скверів та інших зелених зон. Виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко завітала до оранжереї місцевого зеленбуду та особисто перевірила результат підготовки до квіткового оздоблення району.

Під час огляду директор КП УЗН Солом’янського району Олексій Лукаш показав роботу оранжерейно-паркового господарства зсередини та ознайомив з особливостями вирощування квітів, які прикрашатимуть парки та сквери. Серед них – чорнобривці, бегонії, петунії, віоли, жоржини, маргаритки та інші види.

«Весняне облагородження клумб вже почалось. Щоб район став ще гарнішим та затишнішим, працівники зеленого господарства цього року планують висадити майже 2 мільйони квітів – багаторічних та однорічних. Ними вже облагороджено клумби у парку «Відрадний», парку ім. М. Зерова, на розі Повітрофлотського проспекту і вул. Авіаконструктора Антонова. Переконана, що ми всі відповідально пройдемо карантин, подолаємо вірус і зможемо гідно оцінити цю красу», – наголосила Олена Горпинченко.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена