Головна  →  Новини  →  27 травня 2020

Київрада розгляне питання зміни цільового призначення земель Протасового Яру

Київрада розгляне питання зміни цільового призначення земель Протасового Яру

Київрада на найближчій сесії розгляне питання зміни цільового призначення частини земельних ділянок Протасового Яру – знову на зелену зону. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, коментуючи акцію громадських активістів за створення парку у Протасовому Яру.

«Хочу запевнити громаду Протасового Яру: місто робить все для наведення ладу із землею урочища. На найближчу сесію Київради ми винесемо проекти рішень про зміну цільового призначення частини земельних ділянок – знову на зелену зону. Я хотів би, аби депутати нинішнього скликання відповідально поставилися до цього питання і підтримали ці проекти рішень», – зазначив Віталій Кличко.

Він нагадав, що Протасів Яр справді з 1966 року є парком. Всупереч статусу парку 30 гектарів лісу багато років тому були роздані приватним фірмам для забудови.

«Також ми очікуємо від правоохоронних органів активізації захисту інтересів громади в судах. Та оперативного і об’єктивного розслідування існуючих кримінальних проваджень щодо земель Протасового Яру», – підкреслив Віталій Кличко. 

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена