Головна  →  Новини  →  3 червня 2020

У Солом’янському районі перевірили хід будівництва сучасної школи на Відрадному проспекті

У Солом’янському районі перевірили хід будівництва сучасної школи на Відрадному проспекті

Сьогодні заступник голови КМДА В’ячеслав Непоп та очільниця Солом’янського району Ірина Чечотка перевірили, як триває масштабне будівництво першої енергонезалежної школи в районі на просп. Відрадний, 36В.

Попри пандемію коронавірусу, яка внесла свої корективи у різноманітні сфери життя, зведення сучасного навчального закладу, що прийме понад півтисячі дітей, йде за планом. На сьогодні активно тривають фасадні та внутрішні оздоблювальні роботи з укладання плитки в приміщеннях загального користування. На фінальній стадії облаштування дощової каналізації, опалення, вентиляції, пожежної сигналізації та електрики.

Крім того, у червні планується завершити земляні роботи з будівництва ґрунтових теплових насосів, за допомогою яких школа зможе опалюватись та гріти воду за рахунок тепла землі. Такі енергоощадні технології будуть вперше впроваджені у районному закладі освіти.

Під час чергового огляду будівлі спільно з генпідрядником обговорено низку робочих питань та план-графік наступних етапів будівництва, яке тримається на постійному контролі.

Нагадуємо, сучасний заклад освіти вміщатиме навчальні кабінети, гардеробні та медичні приміщення, спортивний зал з роздягальнями, зал хореографії, кабінети образотворчого мистецтва і праці. Також у школі буде читальний зал з абонементом і книгосховищем та актовий зал. Особлива увага приділяється розвитку безбар’єрного простору для комфорту всіх відвідувачів – для цього будівлю обладнають ліфтами та пандусами.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена