Головна  →  Новини  →  10 липня 2020

Через грубі порушення обмежувальних заходів у Києві закрили вже чотири розважальних заклади

Через грубі порушення обмежувальних заходів у Києві закрили вже чотири розважальних заклади

У столиці тривають перевірки закладів і підприємств на дотримання ними регламентів роботи. Зокрема, за порушення вже закрили 4 розважальних заклади. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу повідомити, що в столиці тривають перевірки закладів і підприємств на дотримання ними регламентів роботи. Патрулі, до складу яких входять співробітники Держпродспоживслужби, представники поліції та «Муніципальної охорони»,  перевіряють ресторани, торговельні центри та магазини, столичні ринки», – повідомив Віталій Кличко.

Також патрулі отримують інформацію від мешканців міста, які повідомляють про порушення.

«Тільки за останніх кілька днів перевірили загалом понад 430 об’єктів. Склали 107 протоколів. Тобто кожен четвертий заклад у місті – порушує правила! А потім люди питають, звідки в нас така висока захворюваність на коронавірус. Щодо перевірок нічних клубів. Після виявлення грубих порушень спеціальна комісія ухвалила рішення про закриття вже чотирьох таких закладів. Бо вони, нехтуючи безпекою відвідувачів і порушуючи правила, працювали після 22-ої години. Перевірки триватимуть і надалі», – підкреслив мер Києва.

Він нагадав, що на початку цього тижня комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22-ої години.

«Але це не стосується нічних клубів і розважальних закладів! Я не хочу нікого лякати. Але динаміка розповсюдження хвороби в нас – невтішна. І ми можемо знову повернутися до більш суворих обмежень. Давайте не доводити до цього!» – наголосив Віталій Кличко.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена