Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2020

У День захисника Солом'янський район вшановує пам'ять українських воїнів

У День захисника Солом'янський район вшановує пам'ять українських воїнів

14 жовтня у День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва в Солом’янському районі вшанували пам’ять воїнів усіх часів, які боролися за державний суверенітет України та її незалежність. 

Очільниця Солом’янського району Ірина Чечотка разом із першим заступником голови Олександром Смиком, заступником Оленою Горпинченко, начальником Національного університету оборони України ім. І. Черняховського Анатолієм Сиротенком, головою ради районної організації ветеранів генерал-лейтенантом Борисом Парафейніковим, військовим комісаром Солом’янського району Станіславом Макаренком та представниками Громадської ради при РДА поклали квіти до меморіалу та вшанували полеглих воїнів АТО хвилиною мовчання. 

Церемонії вшанування українських захисників відбулись у місцях пам’яті різних куточків Солом’янського району. 

«Сьогодні відзначається свято захисників України – відважних, благородних, самовідданих чоловіків і жінок, які стали для кожного українця надійною опорою. Ми низько вклоняємось усім воїнам, які нині боронять рідну землю та оберігають спокій наших домівок. І шануємо воїнів, які поклали життя за нашу державу. Пам’ять про героїв житиме з нами вічно», - сказала голова Солом’янського району Ірина Чечотка.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена