Головна  →  Новини  →  12 листопада 2020

У Солом’янському районі відбувся другий етап штабного навчання з ліквідації надзвичайних ситуацій

У Солом’янському районі відбувся другий етап штабного навчання з ліквідації надзвичайних ситуацій

12 листопада під керівництвом голови Солом’янської РДА Ірини Чечотки, за участі першого заступника та заступників голови відбувся другий етап командно-штабного навчання у Солом’янському районі. На вулиці Олекси Тихого, поруч з навчальним закладом, відпрацьовано дії в разі виникнення НС та видалено аварійне дерево, яке загрожувало життю та здоров'ю мешканців.

До виїзного штабного навчання залучили членів Комісії з питань ТЕБ та НС району – представників відділу цивільного захисту, КП УЗН, КП ШЕУ, КП «Керуюча  компанія». Практичне відпрацювання проходило за участі аварійно-рятувальних служба міста та району, Солом’янського райуправління поліції,  Патрульної поліції Києва та КП «Київміськсвітло».

У ході робіт небезпечну ділянку огородили попереджувальними стрічками та тимчасово обмежили рух транспорту. Для оперативної усунення аварійного дерева була задіяна відповідна спецтехніка.

В рамках виїзду керівництво району також перевірило готовність органів управління цивільного захисту до виконання завдань з ліквідації наслідків у складних умовах осінньо-зимового періоду.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена